Top

Ik heb nieuws die jullie niet graag zullen lezen. Ik heb besloten om niet meer open te gaan met de fysieke zaak waar ik zo veel klanten jarenlang heb ontvangen. Deze beslissing is er gekomen door verschillende omstandigheden, en het zal niet verrassen dat de Corona-crisis met de heel lange lockdowns en onzekerheid over de toekomst in onze sector de doorslag heeft gegeven. Het was geen gemakkelijke beslissing voor mij om te nemen, en ik besef dat ik hiermee veel mensen teleurstel. 

Het goede nieuws is dat het geen volledige stopzetting is: als de richtlijnen het weer toelaten geef ik nog steeds make-up sessies, make-up workshops, advies op maat, kortom alles wat met make-up te maken heeft, en dat op locatie of in een mooie ruimte die ik ter beschikking heb in Gent. Dit zal op aanvraag mogelijk zijn, én op momenten die ik zal aanbieden.
Ook de webshop blijft actief. ENVIRON producten kan ik helaas niet blijven aanbieden na 1 april. Dus wil je nog snel je ENVIRON voorraad aanvullen, kan je dat tot die datum doen. 
Jane Iredale, F.Miller, Marie-Stella Maris en andere merken blijven wel beschikbaar en mijn zoektocht naar duurzame en kwalitatieve skincare gaat door! 

Daarnaast heb ik niet stilgezeten en ben terug meer beginnen schilderen : op muren, ramen, papier, canvas,… aangezien er geen gezichtjes beschikbaar waren om op te schminken 🙂
Daar kwamen opdrachten uit voort en zo ontstond het idee om een creatief bureau te starten dat illustratie- opdrachten, muurschilderingen en vrij beeldend werk aanbiedt.
Als je nieuwsgierig bent, op de instagrampagina  muro_amore_ kan je de ontwikkelingen volgen. 

Wie nog een geldige cadeaubon heeft kan die zeker nog inleveren. Ik zorg ervoor dat ik een locatie heb voor een tweetal dagen om de bons te verzilveren. Dit zal echter pas zijn als de maatregelen het toelaten en dit in veilige omstandigheden kan plaatsvinden. Dus niet meteen. Uiteraard kan u ook nu al in het aanbod van producten kijken op de webshop en de bon inruilen voor je gewenste skincare product, make-up of giftbox. Het inruilen zelf van een bon lukt niet via de webshop , in dat geval stuur je me een mailtje op claudia@maryns.eu .

Ik wil, ondanks dit moeilijke nieuws, benadrukken dat ik iedereen héél hard zal missen. Want in die 13 jaar zijn er heel wat banden gesmeed. Er is veel gepraat, gelachen, gehuild, geventileerd, geïnspireerd,… het leven vond plaats in al zijn facetten. Bij mij en bij jullie. 

Warme groeten,

Claudia

Herinnering aan de periode tussen lockdown 1 en lockdown 2

Post a Comment

v

Reset Password